Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ανείπωτη τραγωδία: Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι καθ’ οδόν για το γάμο του!

O Αντεφέμι με αντίπαλο τον Νίνη, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ξάνθη την 1η αγωνιστική
  Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι τις πρώτες πρωινές της Μεγάλης Δευτέρας ο μέσος της Skoda Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Τραγική ειρωνεία, ότι ο 26χρονος είχε πάρει άδεια από την ομάδα του, για να... ταξιδέψει στη Νιγηρία, που επρόκειτο να παντρευτεί!

O Αντεφέμι με αντίπαλο τον Νίνη, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ξάνθη την 1η αγωνιστική  

Λίγο μετά τις 9 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να χάσει τη ζωή του, λίγες ημέρες πριν παντρευτεί την αγαπημένη του.
 
Ο Αντεφέμι, που γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1985, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ξάνθη ως ελεύθερος από τη γαλλική Μπουλόν. Αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια με την ακριτική ομάδα,
πετυχαίνοντας και 2 τέρματα και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη φετινή πορεία. 
 
Ο διεθνής με τη Νιγηρία (3 συμμετοχές) αμυντικός πριν τη Μπουλόν είχε περάσει από τις  Άλταχ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χάποελ Μπνέι Λοντ, Χακόα Ραμάτ Γκαν, Χάποελ Τελ Αβίν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντέλτα Γιουνάιτεντ και Μπέντελ Ινσούρανς.

Συλλυπητήρια από Σούπερ Λίγκα

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε και η Σούπερ Λίγκας, λίγες ώρες μετά το συμβάν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί».

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου