Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μέσι: «Ποτέ στη Ρεάλ»

Μέσι: «Ποτέ στη Ρεάλ»Ο Λιονέλ Μέσι είναι κατηγορηματικός. Δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ακρίβεια,...
δεν θέλει να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη πέραν της Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Sky Sports»

«Θέλω να μείνω για πάντα στην Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και μετά ίσως να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να αγωνιστώ στην Αργεντινή. Όμως θα ήθελα η καριέρα μου στην Ευρώπη να είναι εξ ολοκλήρου στην ‘Μπάρτσα’», δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός, ενώ ερωτηθείς αν θα άλλαζε στρατόπεδο, απάντησε: «Όχι, ποτέ δεν θα πήγαινα στη Ρεάλ».

Για τη σχέση του με το αντίπαλο δέος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Έχω μία νορμάλ σχέση μαζί του. Όταν τον συναντώ, χαιρετιόμαστε και ο ένας σέβεται τον άλλο, όμως τίποτα περισσότερο».

Τέλος, για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλα για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανέφερε: «Δεν περίμενα να κερδίσω. Τα φαβορί ήταν ο Τσάβι και ο Ινιέστα, που πιστεύω πως άξιζαν τη Χρυσή Μπάλα. Έκαναν φανταστική σεζόν και κατέκτησαν το Μουντιάλ».





sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου